Vår verksamhet bygger på att underlätta affärer via Internet. Vi kan hjälpa dig och ditt företag med logotyp, grafisk profil, grafisk design, hemsida, webbplats, blogg, bildekor, skyltdekor, fotografering, figurskuren vinyl, e-butik, bilder, fotokonst och väggord. Om det hjälper dig och ditt företag att synas och därmed underlätta dina affärer via Internet så kan du lita på att vi kan hjälpa dig med det.

Affärsidé & Vision

E-handelsfabriken hjälper företag att etablera och vidareutveckla sin affärsverksamhet via Internet. Vår vision är att vara den mest kompletta och marknadsledande leverantören av e-handel- och bloggsystem på den svenska marknaden.

Servicemål

E-handelsfabriken strävar alltid efter att ge varje enskild kund den bästa upplevelsen av vår support samt av våra produkter och tjänster.

Historia

E-handelsfabriken grundades 2001 för att ta fram ett komplett e-handelssystem för den svenska marknaden. Slutprodukten blev ett e-handelsystem som är avancerat men samtidigt mycket enkelt att använda tillsammans med en blogg.
Genom att kommunicera med dig via utvalda kanaler har vi till skillnad från andra reklambyråer valt att inte ha några fina lokaler i dyra city lägen. Något som alla vinner på, speciellt du som kund då du får betala ett lägre pris.

Du kan känna dig säker hos oss

Våra produkter utvecklas och uppdateras kontinuerligt. Därför kan du som kund hos oss känna dig säker på att du gjort en bra investering. Vår omsättning ökar stadigt år för år och nya kunder tillkommer i en jämn takt. Det gör att du som kund hos oss kan känna dig säker och trygg med oss som leverantör.

Kunskap, tillgångar och verktyg

Vår personal och våra kunder är våra största tillgångar. Vår personal har många år av goda kunskaper inom programmering och grafisk design. Inom programmering har vi kunskap om bland annat HTML5, XHML, ASP, ASP.NET, VBScript, CSS3, JavaScript, C, C++ och Delphi. Vi använder endast professionella verktyg och mjukvara från Adobe och Microsoft.
Våra servrar levereras från Dell och är alltid av senaste modell. Självklart har servrarna dygnet runt bevakning med backup flera gånger per dygn.

Våra samarbetspartners

Vi har valt att endast arbeta med välkända leverantörer för att säkerställa och bibehålla en hög driftsäkerhet. För oss på E-handelsfabriken skulle det vara ett nöje att ha dig och ditt företag som kund.

Det lilla extra

Vi älskar verkligen vårt arbete och det reflekteras i allt vi gör. Att vi lägger ner det där lilla extra på vårt arbete betyder otroligt mycket för dig som kund. Du kan därför känna dig mycket nöjd med ditt val att bli kund hos oss. Inte bara för det mervärde du får med våra produkter och tjänster utan för att du och ditt företag kan gå en framgångsrik framtid till mötes.