Jag är intresserad! Jag vill fylla i en kostnadsfri intresseanmälan

Många företag och speciellt små företag, som tänker skaffa sig en professionell logotyp undrar oftast hur mycket en bra logotyp kostar. Naturligtvis finns det inget lätt svar på den frågan. Dock kan det bli mycket kostsamt för företaget om man bestämmer sig för att låta tex. lagerarbetarens son fixa företagets logotyp eller grafiska profil. Detta brukar främst yttra sig i form av svikande kundunderlag. För visst är det så att kunder handlar av företag som upplevs som professionella och trygga.

Vi vill därför hjälpa dig och ditt företag att ta fram en ny eller förnya en befintlig logotyp och/eller grafisk profil. Det bästa av allt är att vi hjälper dig till en låg och fast kostnad. Genom effektiv kommunikation och modern teknik kan vi hålla nere kostnaderna jämfört med många andra lite mer traditionella reklambyråer. Vi har två olika paket att välja mellan, allt efter dina behov.

Och visst har han rätt Anders. En bra logotyp är inte bara en investering inför framtiden. Den kan till och med vara hela företaget.

Välj mellan 2 paket

Paket 1 - Logotyp 3.995 kr

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att ta fram en helt ny logotyp. Men vi kan också hjälpa till med att förnya en befintlig logotyp. Det bästa av allt är att vi hjälper dig till en låg och fast kostnad.

Innehåller produktion av ditt företags logotyp. Detta paket väljer du om du endast behöver själva logotypen och själv vill skapa mallar för tex. brevpapper och visitkort.

 • Logotyp i färg, gråskala (svartvitt) och vitt i de fyra vanligaste digitala formaten (eps, jpg, pdf, png)
 • Leverans via internet
 • Grafisk manual med all teknisk information om logotypen, t ex. använt typsnitt, färger, färgkoder m.m.

Paket 2 - Grafisk Profil 4.995 kr

Om du vill ta ett helhetsgrepp runt ditt företags grafiska identitet kan vi ta fram en komplett grafisk profil. Det innebär att du förutom en logotyp även får grafiska mallar för brevpapper, produktblad, visitkort och kuvert.

Innehåller produktion av ditt företags logotyp och grafiska profil. Detta paket väljer du om du behöver en logotyp samt färdiga mallar för brevpapper, visitkort och kuvert i storleken C4 och C5.

 • Logotyp i färg, gråskala (svartvitt) och vitt i de fyra vanligaste digitala formaten (eps, jpg, pdf, png)
 • Leverans via internet
 • Färdiga mallar som pdf-filer för brevpapper, visitkort och kuvert i storleken C4 och C5, samt brevpappersmall för Word
 • Grafisk manual med all teknisk information om logotypen och den grafiska profilen, t ex. använda typsnitt, färger, färgkoder m.m.

Hur går det till?

Hela processen från beställning till leverans av färdig logotyp är mycket enkel och kräver minimalt med tid och arbete från din sida.

 1. Du har bestämt dig och vill beställa en professionell logotyp till ett lågt och fast pris. Fyll nogrannt i intresseanmälan sätta processen i rullning.
 2. Vi bekräftat din intresseanmälan genom att skicka dig ett mail. Detta är startskottet för din nya logotyp.
 3. Vi sätter igång direkt med att designa din logotyp. Skulle du inte bli nöjd kan du med vår Nöjdhetsgaranti få pengarna tillbaka. Men då får du självklart INTE använda något av det producerade materialet.
 4. Inom 10 helgfria arbetsdagar får du ett mail med tre designförslag som du måste granska. När du bestämt vilket av de tre designförslagen du vill att vi arbetar vidare med svarar du bara på mailet. Nu berättar du också vilka eventuella ändringar du vill göra. Det kan handla om val av typsnitt, färger eller disposition. Vi kan också kombinera olika element från olika förslag, allt enligt dina önskemål.
 5. När vi har utfört de eventuella ändringarna skickar vi ett korrektur via mail. Nu kan du se precis hur den färdiga logotypen och de grafiska mallarna kommer att se ut.
 6. När du har meddelat oss att du godkänner korrekturen levererar vi din logotyp via internet. Nu är det också dags att betala. Du får fakturan via e-post om du inte valt något annat betalsätt än e-faktura.
 7. Klart! Nu har du en professionell logotyp och grafiska mallar färdiga att skickas direkt till tryckeriet. Naturligtvis kan du även skriva ut logotypen eller de grafiska mallarna från din egen dator.
 8. Vill du ha hjälp med att trycka din grafiska profil? Vi har egen professionell tryckeriutrustning och kan erbjuda dig mycket förmånliga priser på trycksaker. Allt vi designar kan vi också trycka. Kontakta oss med uppgifter om vad du vill trycka och i vilken upplaga. Vi återkommer snarast med en offert och de färdiga trycksakerna levereras direkt till ditt företag.

Från beställning till leverans

Vårt servicemål gör att vi kan leverera din logotyp redan efter 10 helgfria arbetsdagar, beroende på hur mycket du vill finjustera de tre förslag vi presenterar för dig.

Betalning & Nöjdhetsgaranti

Först när du godkänt korrekturen av det slutgiltiga förslaget behöver du betala.

Teknisk information
Notera att de levererade pdf-filerna är anpassade även för användning i en professionell tryckerimiljö. De övriga formaten eps, jpg och png kan skrivas ut på en vanlig skrivare. Formatet png används främst på webben då man vill ha korta laddningstider. Formatet jpg används för övriga produktioner såsom fakturor eller broschyrer. Formatet eps är anpassat för större trycksaker då man kan förstora logotypen obegränsat utan att försämra kvalitén.