Att göra en intresseanmälan innebär INTE att du lägger en bindande order. Det är med andra ord både kostnads- och riskfritt att prova oss. Välkommen!

Här kan du fylla i en intresseanmälan för logotyp. Att göra en intresseanmälan innebär INTE att du lägger en bindande order. Efter att du har fyllt i formuläret nedan kommer du att få en bekräftelse på din intresseanmälan via e-post. Notera att du alltid får se våra designförslag INNAN de bestämmer om du vill gå vidare med något av förslagen och lägga en beställning. Det är med andra ord både kostnads- och riskfritt att prova oss. Skulle du trots allt inte vilja gå vidare får du självklart INTE använda något av det material vi har producerat.

Tänk på att ge oss så mycket information som möjligt när du fyller i formuläret nedan. Ju mer desto bättre. Beskriv ditt företag, verksamheten, visionerna, passionen och dina egna idéer. Vilka färger vill du använda? Vilken stil eller känsla ska logotypen förmedla? Ska vi använda några speciella former eller tecken?

Välj ett paket

Organisationsnr

Kontaktperson

E-post

Telefon

Webbplats

Namn i logotyp

Verksamhet & Affärsidé

Målgrupp & Kunder

Färger, Former & Teckensnitt

Önskemål & Övrigt

Om Paket 2, önskar ni offert på tryckta visitkort, brevpapper, kuvert?

Upplaga

captcha

Mata in koden du ser här ovan i fältet nedan